Dubinsko čišćenje i pranje tapeciranog namještaja

Dubinsko pranje tapeciranog namještaja

je postupak kojim se može obaviti pranje kutne garniture, trosjeda, dvosjeda, fotelje, kuhinjskih i uredskih stolaca, kauča, madraca itd.

Dubinsko usisavanje namještaja

pranje namještaja

Prilikom pranja kauča, fotelje, garniture i madraca, dubinsko usisavanje bi trebala biti prva radnja prije močenja tekstilnih dijelova namještaja kako bi se nečistoće iz dubljih slojeva privukle bliže površinskom sloju.

 

Močenje tapeciranih dijelova

močenje namještaja

Strojno ili/i ručnim špricaljkama na tekstilne dijelove nanosi se sredstvo za pranje namještaja.

 

Četkanje površine namještaja

šamponiranje namještaja

Najčešće se obavlja ručno ili kombinirano (ručna šamponirka i ručno).

 

Dubinsko ispiranje namještaja

ispiranje tapeciranog namještaja

dubinsko ispiranje namještajaNa namještaj se pod pritiskom nanosi čista voda ili otopina sredstva za ekstrakciju koja se usisava zajedno sa tekućinom i sredstvima nanešenim na namještaj tijekom pranja. Istovremeno se naravno usisava i sva prljavština vezana za sredstvo za pranje a vjerojatno i grinje (ako vjerujete da postoje).

 

Namještaj nakon pranja

veći stroj za pranje namještaja

voda iz spremnika strojaRezultat pranja namještaja najčešće je - osvježen i čist namještaj. Ono što se (u prosjeku) izvuče iz namještaja vidite na slici (u boci). Vrijeme od kraja pranja pa do normalne upotrebljivosti opranog namještaja najviše ovisi o temeperaturi prostora, količini močenja ovisno o stupnju zaprljanja i jačini stroja za pranje namještaja.

 

Servisi za pranje namještaja

Hvala na svakom obliku suradnje, korištenju usluga ili kupnju proizvoda kod predstavljenih ponuđača.